promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus dolgot találtak a tenger mélyén, ez lehet a bizonyíték, amire az egész emberiség oly régen várt?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Föld tele van rejtélyes helyekkel és tárgyakkal, és az a legmenőbb, ha találunk magyarázatot.

A különleges képződmény a Balti-tenger alján van, a nyomára pedig korábban svéd kincsvadászok bukkantak, amikor épp egy küldetésen voltak. A szonár vette észre az óriási érdekességet a tenger fenekén. A gigantikus tárgy 70 méter hosszú volt, részben pedig korong alakú. Az elméletek pedig elkezdtek záporozni, miután a nagy felfedezésnek híre ment az internet sűrűjében. Sokak szerint talán egy földönkívüli űrhajó darabja lehet, míg többen egy elsüllyedt csatahajóra tippelnek a lelet nyomán.

Ám még az is szóba jött, hogy egy régi város romjai rejtőzhetnek ott. Például Atalantiszé.

A búvárok szerint nem természetes dolog lapult a tenger mélyén, az anyaga pedig fémes hatású volt. Az eset amúgy Balti-tenger anomáliaként vonult be a Youtube-történelembe.

De mégis mi lehet az igazság?

A tudósok és szakértők másképp gondolják, egészen másképp. Szerintük a búvárok egyáltalán nem egy földönkívüli technológiával, esetleg egy lezuhant UFO-űrhajóval találkozhattak a tenger mélyén, hanem egy nagyon régen, még a jégkorszak idején keletkezett természeti képződménybe futhattak bele. Ami elképesztően ősi. A Stockholmi Egyetem kutató szerint egy vulkáni kőzet gigantikus példánya került elő.

Így néz ki a különleges képződmény:

[[ćikk2]]

(Forrás: Femcafé, Livescience)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás