promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk 74 éves édesanyja levetkőzött egy neves sportújságnak, képek is felkerültek az internetre, a szupermama fürdőruhában mutatja meg tökéletes alakját
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az igazi Tony Stark anyukája is nagyon menő.

Elon Musk-nak mindig van valami olyan a tarsolyában, ami bejelentésre szorul, mindig meg tudja lepni az embereket, és ha már meglepetés, akkor azonnal rádob általában egy újabb lapáttal a Tesla atyja, akit néha csak egyszerűen úgy ábrázolnak, mint a Marvel-univerzum egyik legikonikusabb alakját, Tony Starkot. A hasonlóság szinte ordít, bár valószínűleg Tony Stark sosem vette volna meg a Twittert, és sosem viccelődött volna azzal, hogy akkor még ráadásként megveszi a Coca-Colát is.

Elon Musk anyukája is most az érdeklődés középpontjába került, ugyanis a 74 éves szupermama fürdőruhára vetkőzött a patinás sportújságnak, a Sports Illustrated-nek. Maye Musk nem sokkal rá meg is osztotta a képet, amivel a magazin címlapjára került.

Ezzel pedig történelmet írt, hiszen ő lett a legidősebb személy, aki eddig megjelent a lap címoldalán. Sőt, Maye nemcsak ezzel a fotóval, de később a Sports Illustrated Swimsuit Issue elnevezésű partiján is elbűvölte megjelenésével az embereket. 

Sokan meglepődnek Maye bevállalásán, mert nem tudják, hogy Elon Musk anyukája 50 évig szupermodell volt, aki a legnevesebb magazinokban is megjelent karrierje során. 1969-ben pedig Dél-Afrikában a legrangosabb szépségverseny döntőjébe is bejutott.

Pár hónappal ezelőtt amúgy a Vogue Youtube-csatornájára került fel egy rövi videó, amelyben Maye megmutatja szépségápolási szokásait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás