promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pentagon: Amerika nyilvánosságra hozza az UFO-titkokat
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pentagon kedden megnyitja az UFO-aktákat.

A Pentagon arra készül, hogy megnyitja az UFO-aktákat. Ezzel ritka lehetőség nyílik a világnak arra, hogy megtudja az igazságot minden idők egyik legnagyobb rejtélyéről - írja a Daily Star.

A héten az USA hírszerzői 50 év után most először fognak a földönkívüli témáról beszélni a világ vezetőinek. Ugyan 2021-ben már kiszivárgott egy dokumentum a Pentagontól, ami közel 150 beazonosíthatatlan légi jelenségről számol be 2004 óta.

A Daily Star értesülései szerint a Pentagon mindent nyilvánosságra fog hozni azon a különleges meghallgatáson, amit ezen a héten fognak tartani.

Adam Schiff kongresszusi képviselő, az Egyesült Államok hírszerzési bizottságának elnöke kijelentette:

„Ez lehetőséget ad a nyilvánosságnak, hogy közvetlenül értesüljön a hírszerző közösség vezetőitől korunk egyik legnagyobb titkáról”.

A képviselő azt mondta, hogy a meghallgatás megtöri a túlzott titkolózás, és az igazsággal és átláthatósággal való spekuláció körforgását.

A brit UFO-kutató szövetség (BUFORA) becslései szerint tavaly 259 idegen észlelés történt. Ezek között vannak olyan „megmagyarázhatatlan jelenségek”-ről szóló beszámolók is, amelyek kis zöld emberkékről, űrhajókról, és emberrablásokról szólnak. A BUFORA szóvivője azt közölte, hogy a tavalyi évhez képest nagymértékben csökkent az észlelések száma, ami véleménye szerint annak köszönhető, hogy a britek rájöttek, hogy a Space X által felküldött Starlink műholdak nem UFO-k.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás