promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Netflix, HBO MAX, Disney+, Amazon Prime – Mindegyiket használnád? Csak egy egyszerű dolog kell hozzá
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közben a Netflix is elkezdett variálni, hogy meg tudja valahogy tartani az előfizetőit.

Na, mi lehet az az egyszerű dolog, amivel mindegyik streamingszolgáltató kínálatát egyszerre tudod használni? Hát a pénz! Mindegyikre elő kell fizetni. Persze továbbra is van ingyenes módszer, csak hát az illegális.

De vajon mennyibe kerül, hogy ha mindegyik szolgáltatónál szeretnénk egy profilt? A Leet nem olyan rég járt ennek utána, és megnézte az árakat. Nos, akik átlagfizetésből élnek, azért azokat is meg tudja fogni, ha még ezt is hozzá kell adni a rezsiköltséghez.

Annyi biztos, hogy a többségnek van 1-2 helyen előfizetése a streamingszolgáltatóknál. Ha szeretjük a zenét, és ehhez társul még a Spotify, akkor még rátesz egy kicsit erre az összegre, bár ezt akár a YT Music is ki tudja váltani.

Tehát a lap megnézte, hogy mi történne, ha az összes Magyarországon elérhető nagyobb streamingszolgáltatót szeretnénk legálisan nézni. Ebbe ezek vannak benne: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video, és a YouTube Premium. Az utóbbinál meg is említették, hogy nem egy hagyományos videó streaming, de azért belevették a listába.

Fiatal egyedülállóknál:

Amazon Prime; YouTube Premium alap; Apple TV +; HBO MAX; Disney+; Netflix Standard ez így együtt 12 ezer 149 forint havonta (ha nem tudtunk bekerülni az HBO MAX indulási akciójába, akkor 12 ezer949 forint)

Családosoknál gyerkőccel:

 Amazon Prime; YouTube Premium családi; Apple TV +; HBO MAX; Disney+; Netflix Prémium ez már 14 ezer 049 forint havonta (eredeti HBO MAX árral 14.849 forint).

Jelenleg az Amazon Prime Video a legolcsóbb a piacon, ami 899 forint havonta.

A Netflix közben megint riadót fújt, mivel jelentősen csökkent az előfizetőik száma. A streamingszolgáltató szerint 100 millió néző teljesen ingyenesen használja a rendszert, úgyhogy valamit ki fognak találni a jelszavak megosztása ellen.

A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings azt jelentette be nem rég, hogy érkezni fog egy új Netflix előfizetői csomag, ami jóval olcsóbb lesz a korábbi ajánlatoknál, viszont reklámok is lesznek benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás