promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
40 millióért ismét lábra állhat - Gyűjtés indult a súlyos balesetet szenvedő Dávidért
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Május 20-ig kell összegyűjteni a pénzt.

Koncsek Dávidot 2018-ban érte súlyos baleset, amikor iskola után egy építkezésen dolgozott. Nyolc métert zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mind a négy végtagja lebénult.

Dávid hat hónapot feküdt az intenzíven, többször is újra kellett éleszteni, és mindössze még csak 17 éves volt. De a korábbi sportoló nem keseredett el, hanem azóta is küzd, hogy ismét lábra tudjon állni.

2020. novembere óta a Csepeli RTMS Neurorehabilitációs rendelőben Xantus Rita vezető gyógytornász foglalkozik vele, akinek a segítségével óriási előrehaladás mutatkozik a gyógyulásában. De hiába a lenyűgöző eredmények, hiába tudja már mozgatni a vállát, a kezét, és érez csípőig, a gyógytorna nem elég. A lebénult fiatalra komoly műtét vár, amire júniusban kerülhet sor.

Csak feltételes mód, mivel a műtét 40 millió forintba kerül, amit a család magától nem tud kifizetni. Dávid újra lábra állhat, de május 20-ig el kell utalnia az összeget a kórháznak.

A fiúnak már így is rengetegen segítettek, de pénz több mint fele még hiányzik. 25.398.714 forintot kell még összegyűjteniük, hogy meg lehessen a műtét, és Koncsek Dávid ismét teljes életet élhessen.

Dávid megsegítéséért licitálni is lehet, de a tárgyi felajánlásoknak is örülnek, amiket szintén licitre tudnak bocsájtani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás