promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Google Chrome-ot használsz? Magyarok százezreinek oldják meg most egy óriási problémáját, erről mindenképpen tudnod kell
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokszor okoz gondot, hogy elfelejtjük, itt a megoldás.

Valószínűleg sok fejfájást okozott már az életünk során az, hogy elfelejtettük valamelyik családtagunknak a születésnapját. Így sokszor már a digitális térben próbálkozunk erre megoldást találni, persze az is egy megoldás, ha beleírjuk a mobiltelefonunkba a sok szülinapot, hogy a kütyü majd mindig figyelmeztessen minket. Ám ekkor mindent nekünk kell bepötyögni.

Léteznek azonban már sokkal egyszerűbb, gyorsabb és jobb megoldások is, amelyekről lehet, hogy még sosem hallottál, pedig már éltél volna a lehetőséggel.

A Facebook például tudja a születésnapokat, mivel azokat a felhasználók maguktól megadták a regisztráció során. A közösségi oldal pedig ezeket jelzi is nekünk folyamatosan, ám sokan nem szeretnek ide fellépni ezért. Viszont van egy másik megoldás is, ha Chrome böngészőt használunk, és bizony nagyon sokan használjuk ezt.

A Facebook Birthday Exporter nevű bővítmény segítségével a Google Chrome is jelzi majd nekünk a soron következő születésnapokat. A bővítményt IDE kattintva lehet letölteni. Majd a Facebook Események/Születésnapok lehetőséget kell megkeresnünk a Facebook oldalon, és ezt nyissuk meg, majd utána a Facebook Birthday Exporter bővítményre kattintsunk.

A bővítményen belül pedig a Calenda Generator-ra kell kattintani.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás