promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legolcsóbb iPhone? Az Apple bejelentésétől hangos most a világ
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valaha volt legolcsóbb iPhone kerül piacra.

Az iPhone-ok gyártója, az Apple egy csomó új készüléket mutatott be március 8-án, többek között az "olcsó" telefonja, az iPhone SE legújabb modelljét is. Az új készülék ára 429 dollár, ami azt jelenti, hogy ez az almás cég valaha volt legolcsóbb okostelefonja a CNBC híradása és számolgatásai szerint.

Mégis hogy jön ez ki?

Az új iPhone SE 429 dolláros ára ugyan magasbb, mint a 2020-ban piacra került elődjének a listaára, ugyanis az anno 399 dollárba került, viszont ha úgy hasonlítjuk össze az árakat, hogy az inflációval korrigáljuk, akkor az új készülék olcsóbb. Sőt, még az is kijött, hogy a legelső iPhone-nál is olcsóbb az új SE.

Az új SE amúgy abban változik az elődjéhez képest, hogy egy jobb kamerát kapott, illetve már 5G-képes. A legolcsóbb, 429 dolláros változata a 64 GB-os lesz, a 128 GB-tal rendelkező változat már 479 dollárba fog kerülni, míg a 256 GB-os telefon már 579 dollár lesz.

Viszonyításképp, amúgy az ősszel piacra dobott iPhone 13 Pro Max 1 TB tárhellyel a cég legdrágább készüléke a 13-as sorozatból, ezt 1599 dollárért lehet beszerezni.

(via Portfolio)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás