promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a TikTok és közben odasóztak Oroszországnak is
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTok is reagált az Ukrajnában zajló háborúra, de közben jó híreket is közöltek a felhasználókkal.

Oroszország nem enged, Ukrajna pedig kitart, ameddig lehet, szóval nem fog egykönnyen lezárulni a szomszédunkban dúló háború. A béketárgyalások még nem vezettek eredményre, közben pedig folyamatosan érkeznek Ukrajna felől a menekültek.

Nehéz is lenne felsorolni, hogy az Európai Unió, Amerika, valamint a különféle globális cégek eddig milyen szankciókkal sújtották az oroszokat. A kulturális és a sportélet is beállt a sorba: nagyzenekarok mondják le a koncertjeiket, Oroszországot pedig gyakorlatilag az összes fontosabb világversenyről kizárták.

Most a közösségi média egyik legfontosabb szereplője a TikTok is úgy döntött, hogy odasóz egyet az oroszoknak. A Leet számolt be róla, hogy az orosz felhasználók többé nem nézhetnek videókat a platformon, de az üzenetet küldeni továbbra is lehet az alkalmazáson belül.

A TikTok folyamatosan figyelemmel kíséri a jelenlegi helyzetet, és ezek alapján döntenek, hogy mikor állítják vissza a szolgáltatást, amit amiatt is állítottak le, hogy megfékezzék az álhíreket.

Közben a napdroid.hu egy jó hírről is beszámolt, mivel a TikTok vezetői úgy döntöttek, hogy innentől 10 perces videókat is fel tudnak tölteni az alkalmazás szerelmesei.

Ez bizony nagy ugrás, mivel bele lehet gondolni, hogy anno még 15 másodperc volt a limit. Aztán folyamatosan bővítették ezt, mire elértünk a 10 perchez.

A videósok eddig úgy oldották meg a hosszabb tartalmak megosztását, hogy több részletben töltötték fel azokat, és ez sokaknak zavaró volt, így a cég inkább ismét kitolta a limitet. Kiderül, hogy a 15 másodpercről el fogunk-e jutni 15 percig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás