promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa fények az égen – UFO-k jártak a Föld légkörében?
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy férfi a Tejútról akart képeket készíteni, amikor megmagyarázhatatlan vörös fényeket vett észre. 

Wes Snyder az észak-karolinai Outer Banks partjainál fotózott, amikor a kamerájával vörös fényörvényeket rögzített. A művész leginkább az éjszakai égboltot szokta fotózni, de hasonlóval még sosem találkozott.

A fények többször is láthatóak a videójában, mindig a horizont felett, és úgy tűnik, mintha köröznének.

„Több ezer repülőnyomot fotóztam már le, és még soha egyik sem nézett ki így, szóval biztos vagyok benne, hogy nem tipikus repülőgépé”

– mondta Snyder.

Hozzátette, hogy többször sikerült lekapni a jelenséget, többféle expozícióval. Teljesen lenyűgözte a mozgása a dolognak, bár fogalma sincs, mit látott.

„Bármi is legyen, hihetetlen manőverező képessége van”

– tette hozzá.

A fotók szeptember 27-én este 8és 10 óra között készültek, a kamerák a szárazföld felé néztek. Snyder szerint a jelenség nagyjából 10-20 percig volt látható. A videó csak nemrég került fel az internetre, mert időbe telt neki a három kamerával egyidejűleg készített képek összeszerkesztése.

„Outer Banks nincs túl messze a bombázási lőtértől, Észak-Karolina keleti részén pedig rengeteg katonai repülőgép található"

– magyarázta Snyder.

Arra gondolt, hogy valami kiképzést sikerült lefotóznia, a legtöbben ezzel egyet is értenek, katonai drónoknak vagy repülőknek tartják őket, de vannak, akik UFO-ra gyanakodnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás