Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Most lett elegünk a koronavírusból: egy férfi közel 4 centit vesztett miatta a pénisze hosszából

Most lett elegünk a koronavírusból: egy férfi közel 4 centit vesztett miatta a pénisze hosszából

Tech & Tudomány

Most lett elegünk a koronavírusból: egy férfi közel 4 centit vesztett miatta a pénisze hosszából

Tech & Tudomány

Promotions 10:41

A fertőzés következménye lehet a hosszan tartó, fájdalmas merevedés is.

Egy amerikai férfi azt állítja, hogy közel 4 centimétert (1,5 hüvelyket) csökkent a pénisze hossza a koronavírus-fertőzés következtében. A kellemetlen betegség érrendszeri rendellenességet okozott nála, és a károsodás az orvos szerint visszafordíthatatlan.

A meg nem nevezett, de a harmincas éveiben járó heteroszexuális férfi egy podcastban mesélt a kálváriájáról. A Covid súlyos merevedési zavart okozott nála, így legnemesebb szerve az erekció során már képtelen akkorára nőni, mint korábban.

„Mindez mély hatást gyakorolt az önbizalmamra és az ágyban tanúsított képességeimre”

– panaszolta a szerencsétlen páciens. A vírussal még tavaly júliusban fertőződött meg, de aztán a kórházból gyógyultnak nyilvánítva bocsátották el. Ő azonban már akkor érezte, hogy a pénisze nem úgy funkcionál, mint annak előtte.

Egy 3400 betegen végzett angol vizsgálat szerint a hímvessző megrövidülése nagyon ritka, de valóban előforduló következménye lehet a Covid-fertőzésnek. Ha ez sem győzi meg az oltatlanokat a vakcinázás fontosságáról, akkor valószínűleg semmi sem.

Az érintett amerikai férfi ugyanakkor még bízik abban, hogy a problémája nem lesz maradandó, megítélése szerint a gyógyszeres segítségnek köszönhetően valamicskét javult a helyzet.

„Egyértelmű, hogy a péniszem összezsugorodott. Mielőtt beteg lettem, kicsit átlag felettinek számított, de nem óriásinak. Most viszont úgy gondolom, hogy az átlagosnál kisebb”

– latolgatta a férfi, és hát bizony a 4 centi az 4 centi, egy ekkora rövidülést mindenki megérezne. Az orvosok szerint a dolog ellentéte is előfordulhat a vírus következtében, mégpedig a priapizmus, vagyis a hímvessző hosszan tartó, de fájdalmas merevedése.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria