promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyíregyházára irigykednek egész Magyarországon - egyedülálló applikáció indult az ország 7. legnagyobb városában
Borítókép:  Content More
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden, amire egy nyíregyházi lakosnak szüksége van. Minden, amire egy szabolcsi megyeszékhelyre érkező turistának szüksége lehet. Innovatív, interaktív, országos szinten egyedülálló: ez a Nyíregyháza Applikáció.

Az okostelefon mindennapi életünk szerves része, legalább annyira fontossá vált, mint az a város, település, ahol mindennapjainkat töltjük. A modern technológia adta lehetőségeket, a közösségépítést, és az informatív tájékoztatást hozta közös nevezőre az NYHApp, azaz a Nyíregyházi Applikáció. Az alkalmazás mögött a helyi kötődésű Mikó Botond, az Exagent fejlesztőcég vezetője és Petró Árpád, a NyírVV Nonprofit Kft. ügyvezetője áll.

A városi applikáció segíti a helyieket és a turistákat is

A koncepció világos és egyértelmű: kiszolgálni a nyíregyházi lakosok igényeit, megoldani az esetleges problémákat, növelni a komfortérzetet, egyúttal segíteni a szabolcsi megyeszékhelyre érkező turistákat. Az alkalmazást ehhez mérten alkották meg – persze, a fejlesztés folyamatos. Az ötlet mögé lelkesen állt be a városvezetés, valamint a város üzemeltetése alatt álló cégek.

Az applikációval szinte minden városi ügyet el lehet injtézni

A tudatos és városra szabott fejlesztésnek köszönhetően az NYHApp több mint hatezer regisztrált felhasználóval rendelkezik, és eddig közel kétezer turista vette igénybe. Az applikációban szinte minden megtalálható, amire csak szükség lehet: a hírektől kezdve a hulladékszállításon át, egészen a közszolgáltatói hirdetményig.

Foglalásra és bejelentésre is jó a NYHApp

A felületen keresztül az egyéni ügyek intézése könnyebben és gyorsabban megy, mint eddig bármikor. Lehetőség van ugyanis arra, hogy sorszámot kérjünk a kormányablakba, míg a NYÍRVV-n keresztül a közterület-foglalás bejelentését is megtehetjük. Ha pedig közügyek kérdésében foglalnánk állást, nos, épp ezért hozták létre a fejlesztők a szavazás funkciót. De chat formájában bejelentést is lehet tenni a városi közszolgáltatók felé.

Naprakész információkat is kínál az app

És persze ez nem minden. Ha valaki a Nyíregyházán történtekre kíváncsi, akkor a hírek modulból tájékozódhat a folyamatosan naprakész információkból. Az események „fülön” a felhasználók folyamatosan értesülhetnek a városi eseményekről. Megtudhatunk továbbá mindent a lakóhelyükre vonatkozó hulladékszállításról, és ha épp arra van szükségünk, akkor az orvosi ügyeletekről, gyógyszertárakról is tájékozódhatunk. Ezeken kívül eseménynaptár, attrakciók, okos térkép is színesíti az NYHAppot. A megyeszékhelyre érkező turisták pedig egy olyan, csökkentett, de hasznos segítséget nyújtó alkalmazást kapnak, amely támaszt nyújt abban, hogy a város felfedezése egyszerű és szórakoztató legyen. A Nyíregyháza applikáció tehát innovatívan és interaktívan segíti a turistákat és helyi lakosokat egyaránt. Appra fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás