promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Windowst használsz? Az egész számítógéped összeomolhat, ha ezt megteszed
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Microsoft még nem tudott megoldást találni a problémára.

A Microsoft főleg a Windows 11 népszerűsítésével van mostanában elfoglalva. A Windows 10 utódjára elég kevés panasz érkezik, de azért még ne kiabáljunk el semmit.

A fejlesztők azon vannak, hogy a jövőben még jobb indulási sebességet érjenek el a legújabb operációs rendszerüknél, és grafikus felületek gyorsaságán is javítanának.

A HVG közben a Forbesra hivatkozva számolt be arról, hogy a redmondi cég figyelmeztetést adott ki, mivel két elég komoly hibát fedeztek fel.

Az egyik a legutóbbi frissítőcsomaghoz köthető, amit a Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11 és Windows Server 2008–2022 felhasználói is megkaptak.

A KB500721 kódjelű és ennél régebbi javítások hibát okozhatnak a Windows Installer működésében. Semmiképpen sem szabad telepíteni a KB5007215 frissítőcsomagot, ha ez mégis megtörtént, akkor érdemes visszavonni, mert az alkalmazások egy része használhatatlanná válhat.

A másik probléma már csak azokat érinti, akik Windows 11-et használnak. Itt az Intel Smart Sound Technology (Intel SST) illesztőprogramja okozhat gondot. Amíg meg nem érkezik a javítás, addig senki se frissítse a drivert, mert ez kék halált okozhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás