promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus fénnyel tűnt fel egy UFO több ezer ember szeme láttára? Rengeteg videó is készült - aztán jött valaki, és azt mondta, hogy átverés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azonban egyelőre rejtélyként tartják még számon az esetet.

Több portál is beszámolt róla, hogy Franciaországon végigszáguldott egy bréking-hír, miszerint UFO-t láttak, amely hatalmas fényt árasztott magából. A repülő csészealjról rengeteg felvétel is készült, mintha az idegene arra játszottak volna, hogy felfedjék magukat. 

A földönkívülinek titulált jármű olyan lassan mozgott, hogy tényleg csak az nem tudta lefilmezni, aki aludt éppen.

A francia televíziók azóta is foglalkoznak a titkozatos jelenséggel, még a TF1 is beszámolt róla, egy hosszabb vitaműsort is kezdeményezett, ahol szakértőbb szemeknek vetették alá a felvételeket.

Pár nappal az események után azonban előállt az egyik legnagyobb mókamester, ha nem korunk legnagyobb gall prankmestere, Rémi Gaillard és elkezdte csepegtetni, hogy ő volt az, sőt, a videója alatt az 1938-as amerika mestermutatványt emlegeti, amikor Orson Welles egy egész nemzetet tréfált meg rádiójátékban egy földönkívüli invázió belengetésével.

Ez volt a későbbi világsiker, a Világok harca rádiós debütálása, amelyet sokan komolyan vettek, mivel olyan átéléssel adták elő a rádióban.

Rémi a videó alatt azt ígérte, hogy folytatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás