promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pornhub-on már matekot is tanulhatsz, és ezeket a videókat lassan többen nézik, mint a legdurvább pornófilmeket
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy japán férfi matekos videókat töltöget fel a legnépszerűbb pornóoldalra, és úgy tűnik, vannak, akik a számtan miatt látogatnak már fel a Pornhub-ra.

Hogy jön össze a pornó és a matematika? Vannak olyan felnőttfilmek, amelyeknek egy iskola ad helyszínt, és a történet egy klasszikus tanórán veszi kezdetét, ahol aztán a tanár és a diák szorosabb kapcsolatba kerülnek egymással.

Changshu videóiban viszont semmiféle szexualitás, semmiféle intimitás nincsen, még csak egy mezei csók sem csattan el, ugyanis az ő tartalmai igai különlegességeknek számítanak a Pornhub-on. A japán férfi úgy döntött, matematikát fog tanítani a világ legnépszerűbb pornóoldalán, és úgy tűnik, hogy a látogatók közül vannak, akik szívesen oldanak meg másodfokú egyenleteket két felnőttfilm megtekintése között.

„Mivel nagyon kevés ember tanít matematikát a felnőttoldalakon, miközben rengetegen látogatják azokat, arra gondoltam, feltöltök oda én is videókat, amit ezen a felületen számtalan ember láthat majd”

- fogalmazott Changshu, akinek feltöltésein már 1,7 millió megtekintés van.

Persze sokan gondolhatják, hogy a japán férfi ezzel csak önmagát akarja népszerűsíteni a Pornhub-on, pedig csak az online kurzusára szeretné felhívni a figyelmet, amihez egy igen hangzatos szlogent is kitalált már:

„Play Hard, Study Hard!” (magyarul: Játssz durván, tanulj durván!)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás