promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Viszlát nosztalgia: a Rockstar végleg eltünteti a régi GTA-kat
Borítókép:  Steam
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Grand Theft Auto három kultikus része elérhetetlen lesz.

A Rockstar megunta a rengeteg rajongói modot, amik a régi GTA-kat újítják fel, így a kezükbe vették az irányítást, hogy némi pénzt is ki tudjanak passzírozni ebből.

Bejelentették, hogy érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Ez három klasszikus Grand Theft Auto epizódott fog tartalmazni: GTA 3, Vice City, San Andreas.

A felújított GTA csomag Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re érkezik még ebben az évben, jövőre pedig mobil platformokra is megjelenik majd.

A Leet számolt be róla, hogy a fejlesztők a hivatalos bejelentéskor leszögezték, hogy az eredeti verziók hamarosan le fognak kerülni a platformok digitális boltjaiból. A Vice City, a San Andreas és a GTAIII eredeti kiadásai az október 11-el kezdődő héttel elérhetetlenek lesznek a konzolos és PC-s (Steam) áruházakban.

Kiemelték, hogy akiknek megvannak a játékok, továbbra is le fogják tudni tölteni őket, amikor csak akarják.

Aki imádta ezeket az epizódokat, az biztosan megvásárolta őket, de a többi gamer sem esett pánikba, mivel kommentben megjegyezték, hogy ha nosztalgiázni támad kedvük, majd leszedik maguknak torrentről.

Egy biztos, ezeknek a GTA-részeknek már csak a felújított változatait fogjátok tudni megvenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás