promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolgot találtak a saját házuk falába építve, pedig már 2 éve ott laktak - sosem találnád ki a rejtély megfejtését!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen sztorit még tuti, hogy nem hallottál, de annyira talán nem is rossz ötlet a végeredmény.

A sztori ugyan nem Magyarországon történt, de így is döbbenetes a sztori, pedig évtizedekkel korábban még nem lepődtek volna meg rajta az emberek, azonban a trendek gyorsan változnak, és vannak olyan találmányok, amelyek idővel a süllyesztőben végzik. Pedig első blikkre nem is tűnnek elvetemült fejlesztéseknek.

A család még 2017-ben döntött úgy, hogy egy tágasabb otthonba teszik át az életüket, ezért jó áron vásároltak egy új ingatlant, egy kertes házat.

A lépcső lábánál lévő konnektor viszont soha nem működött, pedig az a hely volt al egideálisabb, hogy a porszívót bedugják, és az egész alsó szintet fel tudhassák takarítani a géppel. Villanyszerelőt hívtak, aki megállapította, hogy a konnektor nincs áram alá helyezve.

Majd ezután jött a döbbenet. A konnektor valójában nem konnektor volt, hanem egy falba rejtett miniszéf, amelyet a kliencvenes években még elég sok helyen lehetett kapni, de manapság már szinte lehetetlen hozzájutni.

A rejtélyt megfejtették, azonban a széfben kincset nem találtak, csupán pár centiméter port.

A széf így nézhetett ki:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás