promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus eddigi legdurvább „szörny” variánsára figyelmeztet minket a világ egyik legismertebb virológusa
Borítókép:  Dr. Anthony Fauci / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dr. Anthony Fauci szerint a vakcina a leghatásosabb fegyverünk a koronavírus egy lehetséges „szörny” variánsa ellen, ami mellett eltörpül a delta.

Rengetegen aggódnak amiatt, hogy egyre több variánsa jelenik meg a koronavírusnak, hiszen nemrég a delta hozott félelmet az emberek szívébe, ráadásul állítólag a mu, illetve a lambda nevezetű mutációk is komoly problémát jelenthetnek a jövőben – de ezeket szerencsére folyamatosan figyeli a WHO, nehogy kezelhetetlenné váljon a helyzet.

Amerika egyik legismertebb orvosa és virológusa, Dr. Anthony Fauci 2020 decembere óta a Fehér Ház egészségügyi tanácsadója, és rengetegen adnak a véleményére, hiszen annak idején ő volt az, aki a széleskörű maszkviselést szorgalmazta, ezzel is gátolva a járvány terjedését.

Dr. Anthony Fauci most egy fontos figyelmeztetést fogalmazott meg, ugyanis könnyen lehet, hogy hamarosan a koronavírus egy minden eddiginél gyorsabban terjedő „szörny” variánsa fogja megkeseríteni az életünket, ami mellett szerinte eltörpülne a delta.

A virológus szerint pontosan emiatt fontos, hogy minél több ember beadassa magának a vakcinát, hiszen azzal nagy valószínűséggel elkerülhető egy ilyen jellegű mutáció létrejötte, és jelenleg ez a leghatásosabb fegyverünk a koronavírus-járvány ellen, ami már így is felfoghatatlan károkat okozott az emberiségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás