promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit kell robotolnod itthon, hogy megvehesd az iPhone 13 Prót
Borítókép:  Apple
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen akkor, hogy ha átlagfizetésed van.

Már nem kell sokat aludni, és szeptember 24-én ott lesz a boltok polcain a legújabb iPhone 13-as széria. Lesz ebből iPhone 13 mini, sima 13, Pro, na és a Pro Max.

A legfontosabb újítás, hogy az új telefonok jóval nagyobb üzemidővel rendelkeznek majd, mint az elődeik. Az Apple azt is ígéri, hogy a hatmagos A15 Bionic chip ötven százalékkal gyorsabb lesz, mint a vezető konkurenciánál, a grafikai vezérlő pedig harminc százalékkal fogja túlszárnyalni az ott mért teljesítményt.

Az AnonimInc. gyönyörűen összeszedte, hogy mit kell tudnotok az új iPhoneokról, na meg a többi Apple termékről.

A Picodi csapata közben idén is megcsinálta a listát, hogy a különböző országokban hány munkanapot kell ledolgozni, hogy a miénk lehessen az új Iphone 13. Itt a Pro 128 GB-os változatát nézték, ami 424 ezer 990 forintba fog kerülni.

A Központi Statisztikai Hivatal friss felmérése szerint 284 ezer 800 forint a nettó átlagfizetés a hazánkban, ami szerint 31,3 munkanapot kellene ledolgozni, hogy a miénk lehessen a csúcstelefon. Természetesen ezt úgy kell nézni, hogy közben nem költünk semmi másra.

Svájc az aranyérmes, mert ott kevesebb, mint 5 munkanap alatt összejön az iPhone 13 Pro ára. Az Egyesült Államoké az ezüst, míg Ausztráliáé a bronz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás