promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekövetkezett az, amitől mindenki tartott - Jövő héttől ismét megkeserítheti az életünket a koronavírus
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idehaza sem ússzuk meg a koronavírus negyedik hullámát. Egyre több fertőzöttet találnak az országban, a csapadékos idő beköszöntével pedig nagy valószínűséggel még jobban terjed majd a vírus. 

A világon összességében csökkenő koronavírus-esetszámokat látni, ám a negyedik hullám sok országban még csak most kezd elpattanni, és a legfrissebb statisztikák alapján Magyarországon is gyorsul a járvány, hiszen a ma reggeli adatok több mint 30 százalékos emelkedést mutattak az egy héttel korábbihoz képest.

Ez számokban azt jelenti, hogy csütörtökön reggel 458 új fertőzöttek találtak, és elhunyt 4 beteg.

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy idehaza sem ússzuk meg a koronavírus negyedik hullámát, ám a virológusok szerint ez már egy sokkal enyhébb lefolyású időszak lesz, mint az eddigiek. Rusvai Miklós szerint azonban a jövő héten csapadékos időszak kezdődik, ami nagy valószínűséggel a koronavírus és a nátha gyorsabb terjedését is magával hozza majd. -mondta az M1 aktuális csatornán.

A virológus arról is beszámolt, hogy a hatvan év felettiekből 400 ezren egyáltalán nincsenek beoltva, ezek az emberek "kevés jóra számíthatnak", mivel a delta variáns sokkal fertőzőképesebb elődeinél és mindenkit elér majd, oltottakat és oltatlanokat egyaránt.

(via:Portfolio)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás