promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki lenyelt egy régi Nokiát – az illető nagyobb veszélyben volt, mint a telefon
Borítókép:  IT Channel - YouTube
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg lehet nézni azt is, hogy milyen állapotban került elő a Nokia.

Biztosan sokan teszik fel a kérdést, hogy ki fene vesz 2021-ben mondjuk Nokia 3310-est? Lehet meg fogtok lepődni, de elég sokan. A telefon fő erőssége, hogy nincsenek rajta felesleges vackok, szóval akár egy hétig is tudjátok úgy használni, hogy nem kell a töltőhöz nyúlni.

Nekem is van egy ilyenem, mivel ezen mindig el tudnak érni, míg a netezésre valamint a többi dologra ott van az okostelefon. Az új kígyós játék elég rosszul sikerült, de ezt túl lehet élni.

[[vid1]]

A lényeg, hogy a Nokia 3310-es mindent túl tud élni. Ha hozzávágod a falhoz, akkor valószínűleg visszajön és bocsánatot kér. Őrülten jó kérdés, hogy valaki miért nyelné le a telefont, és ha meg is tenné, akkor mi történne?

Egy koszovói férfi megcsinálta, és bizony nagyobb veszélyben volt, mint a készülék. Lehet részeg fogadás volt, előfordulhat, hogy valami más van a dologban, de ezt sajnos nem tudtuk meg.

A pristinai kórház orvosa, Skender Telaku elmondta, hogy nagyon féltek, hogy az akkumulátor felrobban a férfi gyomrában. A telefon három részre esett szét, és ide kattintva meg is nézhetitek hogyan került elő.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás