promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sikerült a lehető legbénább módon berakni Will Smith egyik karakterét a Fortnite-ba
Borítókép:  Fortnite/EpicGames
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith most került be a Fortnite-ba, bár az Epic karakterválasztása meglepheti a rajongókat. Az új frissítés Mike Lowrey-t - Will Smith karakterét a Bad Boysból - játszható skinként adja hozzá az idegen lények elleni harccal kapcsolatos témájú Chapter 2 7. évadához, annak ellenére, hogy ő egyike azon kevés Will Smith-karaktereknek, akik nem harcoltak még idegenekkel - olvashatjuk a theGeek oldalán.

Stephen Hiller kapitány a Függetlenség napja című filmben. J ügynök a Men In Blackben. Floyd "Deadshot" Lawton az Öngyilkos osztagban. Cypher Raige a Föld utánban. Ezek a Will Smith-figurák mindannyian kemény harcot vívtak idegen megszállókkal, nem is beszélve az I, Robot Del Spoonerjéről, az I Am Legend Robert Neville-jéről vagy a Bright Daryl Wardjáról.

Így a hír, miszerint a Fortnite Will Smith karakterét a Bad Boys című buddy cop filmből - ráadásul a társa, a Martin Lawrence által alakított Marcus Burnett nélkül, enyhén szólva is érdekes választás. A Fortnite eddig is ismert volt arról, hogy az évad témájához nem kapcsolódó karaktereket ad hozzá, de a tematikailag megfelelő Will Smith-karakterek sorát tekintve érdekes, hogy pont a teljesen földhözragadt hős kerül bele - Deadshotról nem is beszélve, hiszen a Fortnite-nak van egy Suicide Squad és DC Comics kollaborációja is.

Ettől függetlenül a Fortnite Mike Lowrey-öltözete már itt van, a csomag pedig viszonylag olcsón, 1500 V-Bucksért kapható - ami tartalmazza a Bad Boys skinjét és a Detective's Duffle Back Blinget is. Valamiért az outfit fegyverét, a Loose Cannon Cutters kétkezes csákányt a bundle-ön kívül, az Item Shopban 500 V-Bucksért árulják - így összesen 2000 V-Bucksba kerül majd Will Smith-t játszani a Fortnite-ban.

A Fortnite idegenek inváziója témájú 2. fejezetének 7. szezonja még mindig tart, és rengeteg más klassz játszható karaktert adtak hozzá a közelmúltban - köztük Rick és Mortyt, Supermant, Gamorát és Wonder Womant, akik mindannyian harcoltak már korábban idegenekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás