promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dupla meglepetés a Saints Row videójátékos sorozatból - az egyik teljesen ingyenes!
Borítókép:  Deep Silver
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerre két fronton is támad a Volition, illetve a Saints Row-t kiadó Deep Silver: egyrészt bejelentették a széria első részének (illetve az egész sorozat) rebootját, másrészről pedig az egészet megfejelték egy ingyenes meglepetéssel! 

A kiadó Deep Silver és a fejlesztő Volition bejelentette a Saints Row-t PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC-re (Epic Games Store) - olvashatjuk a theGeeken. A sorozat rebootja 2022. február 25-én jelenik meg.

"A játék Santo Ilesóban, egy vibráló fiktív városban játszódik, az amerikai délnyugat szívében. Egy bűnözéstől hemzsegő világban, ahol törvénytelen frakciók küzdenek a hatalomért, egy csapat fiatal barát belevág saját bűnözői vállalkozásába, egyenesen a csúcsra törve, hogy megcsinálják a szerencséjüket."

- írja a játék sajtóközleménye.

"Neenah-val, Kevinnel és Elival az oldaladon megalakítod a The Saints-et - és felveszed a harcot a Los Panteros, a The Idols és Marshall ellen, miközben Santo Ileso utcáin építed birodalmadat, és harcolsz a város irányításáért. Végső soron a Saints Row egy induló vállalkozás története, csakhogy a The Saints üzletága történetesen a bűnözés."

A játékban tehát lényegében egy "start-up" bűnöző cég beindításában fogunk közreműködni. Egy sandbox élményre számíthatunk, amiben küldetések, lövöldözés, vezetés és siklóernyőzés is lesz bőven. Testre lehet szabni a karakterünket, a csapatunkat és az autónkat is.

A játék trailerét itt lehet megnézni:

No és mi a másik meglepetés? Nos, a nagy bejelentés örömére a Volition ingyenessé tette a Saints Row the Third Remastered részt, amely most pár napig teljesen ingyenesen elérhető az Epic Games Store-on. A részleteket szintén a theGeeken olvashatjuk.

A Saints Row the Third Remastered a legsikeresebb sorozatból, és a közösség is ezt értékeli a legmagasabbra, mind a mai napig. Ebben a felújított változatban visszatérhetünk ahhoz az őrült, nyitott világú akcióhoz, amit a Deep Silver stúdió még 2011-ben mutatott be, de jelentősen javított grafikával, így sokkal látványosabbá válhat a Steelport városa és karakterei is.

A feljavított grafika mellett ez a remaster az eredeti cím összes DLC-jét is tartalmazza. Vagyis a három bónusz küldetésbővítéssel és további 30 darab bónusz tartalommal érkezik. És mindez teljesen ingyen, az Epic Games szokásos akcióinak köszönhetően, amellyel a gamereket próbálják becsalni webáruházukba a Steam mellett. A pár napig az Epic-en teljesen ingyenes játék trailerét itt láthatjátok:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás