promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Call Of Duty: Vanguard: minden, amit tudnod kell az új CoD-ról: megjelenési dátum, bemutató trailer és még sok egyéb!
Borítókép:  Activision
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Activision és a Sledgehammer Games tegnap egy különleges esemény - a Verdansk-i csata - során mutatta be a Call Of Duty: Vanguardot a Warzone-ban. A 2021-ben megjelenő játék a második világháborúban játszódik, bár a Sledgehammer legutóbbi játékától, a Call Of Duty: WWII-től eltérően több fronton is játszódik majd.

A theGeek egy részletes előzetest írt a következő Call of Duty-ról, a Call of Duty Vanguardról, amelyet az Activision és a Sledgehammer Games tegnap egy különleges esemény - a Verdansk-i csata - során mutatt be a Warzone-ban. A 2021-ben megjelenő játék a második világháborúban játszódik, bár a Sledgehammer legutóbbi játékától, a Call Of Duty: WWII-től eltérően több fronton is játszódik majd.

A Vanguard egy kicsit később jelenik meg az évben, mint a Modern Warfare még 2019-ben, és egy kicsit korábban, mint a Black Ops Cold War 2020-ban. A játék 2021. november 5-én kerül a boltok polcaira. PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re jelenik meg. A PC-s portot a Beenox fejleszti.

Íme a játék trailere:

Mint látható, ez egy nagyon kampányközpontú trailer. Hamarosan több multiplayer infót is kaphatunk.

A Vangaurd kampánya négy hadszíntéren játszódik: a nyugati fronton, a keleti fronton, Észak-Afrikában és a Csendes-óceán déli részén. A kampány négy különleges egység katonáit követi majd, akik a nemzetközi Task Force One-t alkotják:

  •     Arthur Kingsley őrmester, brit, 9. ejtőernyős zászlóalj.
  •     Polina Petrova hadnagy, szovjet, 138. lövészhadosztály.
  •     Wade Jackson százados, amerikai, hatos felderítőszázad (haditengerészet).
  •     Lucas Riggs hadnagy, ausztrál, 20. zászlóalj.

A játékot ugyanazzal a motorral és technológiával fejlesztik, mint az Infinity Ward Modern Warfare (2019) című játékában, de "reaktív környezetekkel", azaz rombolható környezetekkel egészítik ki.

Ami a multiplayert illeti: megjelenéskor a Vanguard 20 pályát tartalmaz majd. Ezek közül 16 pálya 6v6-os, a másik 4 pedig a Champion Hill módnak van fenntartva. A Gunsmith visszatér, így sok fegyver testreszabására számíthatunk. Az egyedi ballisztika is debütál a Vanguardban, ami érdekesen hangzik.

Az Activision és a Sledgehammer szlogenje ezúttal a "csövön aluli fegyverhasználat" (az elmúlt években ez volt a "boots on the ground gameplay" stb.), amit én úgy értelmezek, mint a második világháborús arzenál hangsúlyozását, szemben a Modern Warfare és a Black Ops Cold War modernebb felszereléseivel.

Ahogy az már ilyenkor megszokott, lesz többjátékos béta is, a PlayStation és az előrendelők korai hozzáférést kapnak. A részleteket majd később közöljük.

A Warzone ismét zökkenőmentesen (vagy a lehető legzökkenőmentesebb módon) fog integrálódni az idei Call of Duty-ba. Ezúttal azonban a Raven Studios egy teljesen új pályát fejleszt a Vanguardhoz. És mivel a két játék ugyanazt a technológiát használja majd - ellentétben a Warzone és a Black Ops Cold War játékokkal -, az élmény sokkal egységesebb lesz.

A Call of Duty franchise előző két részéhez hasonlóan ismét minden megjelenés utáni pálya ingyenes lesz. Lesz Battle Pass rendszer, csomagok az Item Shopban és sok más megjelenés utáni tartalom, beleértve az új fegyvereket, Operátorokat és így tovább. Mostanra már biztos "ismered a dörgést" - és ez egy remek dörgés, sokkal jobb, mint a loot boxok és a fizetős pályacsomagok.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás