promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolgot talált egy amerikai nő a kertjében - Itt egy újabb bizonyíték, hogy az UFO-k léteznek - videó
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan dologra bukkant a kertjében egy amerikai nő. 

Az emberiség évszázadok óta kutatja a földönkívüliek létezését, ám még mindig nincsen egyértelmű válasz arra, hogy tényleg léteznek-e UFO-k. Az elmúlt években a technika feljődésével azonban egyre többször bukkannak fel azonosítatlan repülő objektumok az égen. 

2004 és 2021 között összesen 144 alkalommal észlelt az Egyesült Államok különféle szenzorai azonosítatlan repülő objektumokat, ebből 80 alkalommal történt olyan észlelés, melyet egyszerre több szenzor is fogott, arra azonban még továbbra sincsen magyarázat, hogy ezek valóban földönkívüli látogatások lennének. 

Nemrégiben a Tik-Tokra is felkerült egy egészen furcsa dolog, ami bizonyíthatja, hogy az UFO-k igenis léteznek. Az amerikai Ally ugyanis egy repülő csészealjra igencsak hasonlító dolgot talált a saját kertjében. A nő rögtön fel is töltötte a videót a portálra, amely már három millió megtekintésnél jár. Sokan úgy gondolják, hogy ezt tényleg egy földönkívüli hagyhatta Ally kertjében, de sok szkeptikus ember is kommentelt a videó alá, akik szerint ez csak egy trükk, hogy a nő gyors népszerűséget szerzzen a Tik-Tok videója által. 

Sok kommentelő a repülő tárgy belsejére is kíváncsiak volt, de főként kövek és a nagy esőzések miatt víz volt benne.

@allymurray222

Reply to @laurensalvesen I think it’s a bunker or something?? Someone tell me what that hole is for tho

♬ original sound - Ally

A videó gazdája végül bevallotta, hogy tisztában van azzal, hogy ez inkább egy műhold, de nagyon örülne neki, ha ez tényleg egy UFO lenne.

(via:Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás