promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadonatúj, egyszemélyes játékon dolgozik a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztőcsapata
Borítókép:  Star Wars Jedi: Fallen Order/Electronic Arts
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a Respawn mostanában nagyon elfoglalt - nemcsak az Apex Legends (és állítólag a Star Wars Jedi: Fallen Order) folytatásán dolgozik, de egy új IP-ről is hallottunk híreket - és valószínűleg ez is egy egyjátékos játék cím lesz.

A Respawn weboldalán számos új álláshirdetés jelent meg, Mohammad Alavi kreatív igazgató pedig úgy jellemezte a projektet, mint egy "vadonatúj Respawn egyjátékos kalandot" - olvashatjuk a theGeeken. A játékkal kapcsolatos részletek egyelőre kevéssé ismertek, ám a kiírások megjegyzik, hogy a projekt "korai stádiumban van", míg az egyjátékos cím a jelek szerint "a tervezők álmainak játszótere, az innováció szabadságával, amelyet a benne lakozó egyedi univerzum tesz lehetővé".

A Respawn fejlesztője, Steven Kah Hien Wong áprilisi tweetje szerint a csapat "a semmiből" épít egy új IP-t. Mielőtt tehát megint a Titanfall 3-ról kérdezősködnétek, úgy tűnik, hogy ez valami teljesen új dolog.

Még januárban a Respawn weboldalán egy álláshirdetésben az állt, hogy a fejlesztő egy kis inkubációs csapatot alakít egy új projekthez - amihez "új, praktikus technológiákat fejlesztenek, hogy lehetővé tegyék az "örökké tartó kalandozást" (VGC). Az álláshirdetést később eltávolították, de valószínűnek tűnik, hogy erre az új, egyjátékos projektre utalhatott.

Azok, akik több egyjátékos tartalomban reménykednek a Titanfall univerzumban, végül talán az Apex Legendsen keresztül találhatnak rá: Chad Grenier játékigazgató az év elején elmondta, hogy a csapat "szívesen szállítana" több egyjátékos PvE tartalmat, még ha ez nincs is rövid távú fókuszban.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás