promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas, új hírek derültek ki a Hitman-csapat készülő James Bond-játékáról!
Borítókép:  Project 007/IO Interactive
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dán IO Interactive álláshírdetése alapján derült ki pár nagyon fontos információ a Project 007 munkacímmel ellátott, készülő James Bond-játékukról - írja a theGeek.

Rendkívül ambíciózus projekt az IO Interactive részéről az készülőfélben lévő James Bond-játékuk, hiszen, bár régebben készítettek más játékokat is, azért alapvetően a legendás Hitman játékokhoz értenek. A 007 eredettörténetét feldolgozó akció-kaland munkacíme Project 007 és bár már egy ideje tudunk erről, hogy készül, túl sok információt eddig még nem sikerült kisajtolni a dán fejlesztőcsapatból. Az sem világos például, hogy milyen játékmenetre számíthatunk, a történetről már nem is beszélve. Most azonban egy fontos információt tudhattunk végre meg: a brit titkosügynököt külső nézetből irányíthatjuk majd, és nem belső nézetből, ami már jópár korábbi 007-játékra jellemző volt.

Persze az IO játékoknál ez nem meglepő, hiszen a Hitman is TPS nézetű, sőt, a dán fejlesztők többi játéka is ilyen. 

A TPS-nézetre egy IO-interactive-féle álláshirdetés kapcsán derült fény, amely a dán cég weboldalára került fel, amelynek határideje július vége. Konkrétan mesterséges intelligencia programozásához keres szakembereket a stúdió, akinek egy “eredeti James Bond-sztorit” elmesélő videójátékon kell majd munkálkodnia, amelyben James Bond megkapja majd a legendás titulusát. Az is bizonyos most már, hogy saját M.I.-technológiát készít az IO - ezt is az álláshirdetésből tudhattuk meg - és ezt több más projektjében is fel akarja majd használni. Az álláshoz a legfontosabb követelmény persze az, hogy az illető a mesterséges intelligencia programozása terén legyen tapasztalt, de az is előny, ha már dolgozott külső nézetes, TPS-akciójátékokon.

Mivel csak egy álláshirdetés követelményrendszeréről van szó, és nem egy hivatalos bejelentésről, szóval nem szabad készpénznek venni, hogy tényleg TPS lesz a Project 007!

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás