promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyszerű hírt kaptak az Androidosok - az Apple viszont puffoghat!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Androidos telefonnal rendelkezők nagyszerű hírt kaptak, az iPhone-okra viszont még nem érhető el az alkalmazás. 

[[cikk2]]

A 2021-es nyaralás egyik legfontosabb kelléke a strandpapucs és a fürdőruha mellett, a védettségi igazolvány, amely már elektronikus formában is elérhető az Androidosok számára. A Google Playből a július 1-én bevezetett kétnyelvű uniós védettségi igazolás ide kattintva letölthető. Azoknak, akiknek az előző verzió volt meg csupán csak frissitenük kell az új alkalmazást. - írja a HVG.hu

Ez az igazolás már tartalmazza azt is, melyik vakcinával oltottak be minket.

 

Az igazolást az uniós tagállamok nemzeti hatáskörben adják ki, érvényessége az összes uniós tagországra kiterjed, teljes körű alkalmazása 2021. július 1-jén lép életbe.  Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek.

Az Apple viszont foghatja a fejét, ugyanis az Android most sokkal gyorsabb volt. Egyelőre Apple-re nem elérhető az alkalmazás. 

Amennyiben Iphone készüléked van, úgy nyomtatott formában igényelheti a védettségi igazolást. Ehhez azt kell tenned, hogy felmész az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér portálra, majd bejelentkezve a jobb felső sarokban megigényeled az igazolást. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás