promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató ufó-észlelések: Amerika sem találja a választ, kitört a pánik
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia / Promotions.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan reménykedtek abban, hogy a Pentagon jelentése megválaszolja majd az ufó-észlelések rejtélyét, de csak rosszabb lett tőle a helyzet.

Az utóbbi években annyira megsokszorozódtak az ufó-észlelések, hogy a Pentagon tavaly augusztusban létrehozott egy csoportot azzal a céllal, hogy kivizsgálásra kerüljenek ezek az esetek, amik közül rengeteget az amerikai hadsereg jelentett be. Pár órája került nyilvánosságra a jelentés, ami egyáltalán nem nyugtatta meg az embereket – sőt, sokan egyenesen pánikba estek.

2004 óta összesen 144 ufó-észlelést regisztráltak, és ezek közül mindössze egyetlen egyre sikerült magyarázatot találni, a többit még mindig rejtély fedi.

Ez azért is lehet, mert rendkívül kevés információt képesek kinyerni egy ilyen esetből, hiszen általában csak annyi történik, hogy megjelenik egy azonosítatlan repülő tárgy, majd egy idő után eltűnik – az egyik jelentésben például az áll, hogy egy Tic Tac formájú objektum leutánozta egy vadászrepülő manővereit, ezzel nem kis félelmet keltve a szemtanúkban.

A vizsgálattal kapcsolatban megemlítették, hogy ezek a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségek lehetnek titkos kísérletek, illetve más országokból származó technológiák is, de nem tudják kizárni azt sem, hogy földönkívüli tevékenységről van szó – és pontosan ez az, ami nyugtalanná tette a tömegeket, hiszen ezek szerint hivatalosan sem zárják ki az űrlények létezését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás