promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobtunk egy hátast, hogy mennyire pofátlanul lopták le a kínaiak a Halo játék stílusát egy sci-fijükhöz!
Borítókép:  Halo Infinite/Microsoft
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy hamarosan megjelenő kínai sci-fi akciófilmnek lehet, hogy lesz egy kis gondja a Microsoft ügyvédjével egy hihetetlenül ismerős kinézetű főszereplő miatt.

Ahogy Daniel Ahmad iparági elemző kiszúrta, a 天马行空 (Unstoppable) egy vadonatúj sci-fi kaland, amely hamarosan a közeli mozikba kerül. Ami rendkívül vicces ezen, hogy a film frissen megjelent plakátján egy olyan karakter látható, aki nagyon hasonlít a Halo Master Chiefjére, aminek hatására a Microsoft valószínűleg nem fog repesni az örömtől - olvasható a theGeek oldalon.

Nézzétek meg a plakátot a saját szemetekkel:

Valójában nagyon úgy néz ki, mintha a kínaiak posztere egyszerűen egyenesen John Wallin Liberto régi Halo 4 koncepciórajzát másolta volna. Ha észreveszel különbséget, akkor jobb szemed van, mint nekem.

A hivatalos Xbox Weibo fiók (gyakorlatilag a kínai Twitter) elismerte a filmet, és azt írta:

„A Halo története nem egyenlő a Megállíthatatlannal: a Master Chief legendája ezen a télen tér vissza a Halo Infinite-ban ".

Nem világos, hogy a Microsoftnak szándékában áll-e lépéseket tenni, de úgy tűnik, legalábbis határozottan tisztában van a történtekkel.

Az ACFun kínai filmes weboldal szerint a 天马行空 a 该片由梦想国际影业 (Dream International Pictures) legújabb projektje, amelyet a cég társalapítója, 导演杨锋 (Yang Feng) rendezett. A sci-fi katasztrófafilmként jellemzett film 2080-ban játszódik egy csillagközi városban, amelyet egy meteorzápor ért, amelytől az intergalaktikus lakosok mutánssá válnak.

Bizarr módon úgy tűnik, hogy a filmnek nincs trailere, annak ellenére, hogy az ACfun állítása szerint a filmet június 19-én mutatták be Zhejiangban. Még furcsább, hogy a Weibo-n megosztott, a filmről készült produkciós képeken egy csomó érdekesnek tűnő idegen karakter és fegyver látható, de egyetlen olyan figura sincs, amely hasonlítana Master Chiefre. Nem világos, hogyan és miért került a plakátra egy olyan figura, amely ennyire feltűnően hasonlít a Microsoft kabalájára, és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy valaha is választ kapunk rá.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás