Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ok, hogy lesz Indiana Jones-videójáték, de mikor?! A kiadó végre mondott erről valamit!

Ok, hogy lesz Indiana Jones-videójáték, de mikor?! A kiadó végre mondott erről valamit!

Tech & Tudomány

Ok, hogy lesz Indiana Jones-videójáték, de mikor?! A kiadó végre mondott erről valamit!

Tech & Tudomány

HGE 15:15

Szerdán rendezték meg a Gamespot eseményét, a Play for All-t, ahol a videójátékos ipar szakmai vendégei voltak jelen, köztük Pete Hines is, a Bethesda globális marketingért és kommunikációért felelős alelnöke.

Ő beszélt arról, hogy a MachineGames által fejlesztett Indiana Jones cím még nagyon korai fázisban van - írja a GamesRadar. Egész konkrétan így fogalmazott Hines:

”Nagyon, nagyon, nagyon korai fejlesztési fázisban áll még a játék.”

Ez persze azért nem nagy döbbenet, hiszen még csak idén januárban jelentette be a Lucasfilm Games és a Bethesda a közös projektet, melynek Todd Howard lesz a producere. A MachineGames csapata készíti a Wolfenstein játékokat is, szóval a második világháborús német katonák öldöklése ismerős lehet a fejlesztőcsapatnak.

A játékot egy fél perces kedvcsináló előzetesben leplezték le, a videó pedig tartalmaz néhány utalást. Például egy Rómába szóló repjegy alapján már tudni lehet, hogy a játék 1937-ben fog játszódni. Ez az időszak a filmes univerzumban Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolsó kereszteslovag között helyezkedik el. Ugyanebben az évben jöttek létre a tengelyhatalmak, vagyis Mussolini és Hitler ekkor lépett szövetségre.

Ugyan a játékra még feltételezhetően rengeteget kell várni, azonban az Indiana Jones filmsorozat 5. része közelebb van, mint valaha, ugyanis 2022. július 28-án érkezik a mozikba az új régészkaland. A filmet jelenleg Angliában forgatják, Harrison Fordnál pedig be is telt a pohár a rajongók és lesifotósok állandó zaklatása miatt.

Borítókép: Indiana Jones videójáték/Bethesda

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria