promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, mikor jön a Trónok harca írójának videójátéka
Borítókép:  Elden Ring/Bandai Namco
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Elden Ring 2022. január 21-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra - jelentette be a kiadó Bandai Namco és a fejlesztő FromSoftware.

George R. R. Martin is dolgozott az Elden Ring című videójátékon, amelyet a rendkívül népszerű és műfajteremtő Dark Souls játékokat megalkotó FromSoftware fejleszt.

"Az Elden Ringgel a Dark Souls-sorozat során használt összes sötét fantasy és akció-RPG szakértelmünket latba vetettük, hogy megalkossuk a műfaj merész, klasszikus evolúcióját"

– mondta Hidetaka Miyazaki, a FromSoftware igazgatója a sajtóközleményben.

"Egy gazdag, elképesztő léptékű világot alkottunk, amely a George R. R. Martin által a játékhoz írt legendák alapján készült. Az Elden Ring egy rejtélyekkel és veszélyekkel teli világ, amelyben egy olyan drámát ismerhetünk meg, ahol a különböző karakterek saját rejtélyes, misztikus erőikkel - sokszor hátsó szándékoktól vezérelve - próbálják irányítani a világot. Őszintén reméljük, hogy élvezni fogjátok a játékunkat".

Yasuo Miyakawa, a Bandai Namco Entertainment elnök-vezérigazgatója hozzátette:

"Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az Elden Ring megjelenésének dátumát, egy új játék, amelyet Miyazaki úr és George R.R. Martin úr készített, két olyan alkotó, akiket igazán csodálok, és akiknek világszerte szenvedélyes rajongótábora van. Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy beszámolhatok róla. Az Elden Ringet nemcsak játékként, hanem számos más területen is tovább fogjuk fejleszteni."

Az Elden Ring 2022. január 21-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra - jelentette be a kiadó Bandai Namco és a fejlesztő FromSoftware.

Japán játékról van szó, így sokszor problémás az angol hang, viszont az Elden Rings-nél nem lesz ilyen probléma, angol szinkront is kap majd. Emellett angol, francia, olasz, német, spanyol, lengyel, orosz, semleges spanyol, brazil portugál, japán, thai, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai és koreai feliratozási lehetőségeket is kap, viszont a magyar sajnos kimarad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás