promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nintendósok figyelem! Itt az új Zelda-játék megjelenési éve és előzetese!
Borítókép:  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2/Nintendo
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2017-es év és egyben a Nintendo Switch egyik legjobb játéka, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának trailerét mutatta be a Nintendo Directen a japán cég.

A Nintendo hibrid konzoljára megjelent nyílt világú játék elképesztő szabadságot, tömérdek kihívást és küldetést, rendkívül addiktív játékmenetet és a rajongóknak többszáz órányi játékidőt kínált. A japán cég még a 2019-es E3-on említette, hogy várható már a folytatás, de a mostani E3-on megrendezett Nintendo Directen lebbentették csak fel a fátylat a japán akció-RPG új részéről - játékmenetet is mutató videó keretében.

A Breath of the Wild folytatásában tömérdek új játékmechanikát mutattak meg, továbbá a látvány is mesefilmekbe illő, a bejárható világ óriási, tehát minden bizonnyal újabb klasszikussra számíthatunk.

Ami pedig az igazán fontos hír, hogy fellebbentették a fátylat a tervezett premierévről, amely nem más, mint 2022 és természetesen Nintendo Switchre jelenik meg a Breath of the Wild folytatása is. Nincs közel az a 2022, de legalább most már ennyivel is beljebb vagyunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás