Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szétröhögöd magad a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek saját bugparádéján

Szétröhögöd magad a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek saját bugparádéján

Tech & Tudomány

Szétröhögöd magad a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek saját bugparádéján

Tech & Tudomány

Promotions 09:09

Most már világos, hogy a fejlesztők maguk is röhögtek az általuk elkészített Cyberpunk 2077 elképesztő bugjain - ez derül ki a játék általuk összerakott bugparádé montázsából. 

Nem mondhatni, hogy a tavalyi év, sőt, talán évtized legjobban várt játéka sikertörténet lett volna. A konzolos rajongók többszáz liternyi könnyet sírtak össze, amikor a játék borzalmas állapotban: elképesztően bugosan és szaggatva napvilágot látott

- azóta igazi legendává vált a sok PS4-es és Xboxos bug a játékban.

Aztán a Sony le is szedte a webáruházából a játékot, így azok a PlayStation 4 tulajok, aki a blama után is meg akarták volna venni, hoppon maradtak. Be is perelték a céget különböző csoportos perekkel és a lengyel cég egyelőre ki sem lát az idevonatkozó polgári peres eljárásokból. És ha még ennyi nem lett volna elég, még ráadásul hackerek be is törtek a CD Projekthez és elrabolták a legfontosabb játékaik (The Witcher 3 két verziója is, Cyberpunk 2077, stb.) forráskódjait. És még mindig nincs vége!

Most ugyanis kiszivárgott néhány videó, amelyeket még állítólag a februári feltörés során loptak el. Ezeket alant tudjátok megnézni. A videók valójában bugmontázsok, vagy egyfajta bugparádék, amelyeket a fejlesztők poénból raktak össze pár hónappal a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt. Ezt az egyik fejlesző: Slava Lukyanenka, a játék egyik producere erősítette meg egy azóta már törölt tweetben.

És hogy mitől még nagyobb blama ez az egész? Nos, állítólag maga Martin Iwiňski, a CD Projekt társalapítója még januárban, egy bocsánatkérő videójában állította, hogy a tesztelés során ők találkoztak a problémák nagyobb részével, amelyekkel a játékosok.

A videók alapján pedig elég nehéz elhinni, hogy Iwiňski nem vetített ezerrel. 

A slussz poén pedig az, hogy Cyberpunk 2077 a még most is meglévő problémái ellenére is egy fantasztikusan jól sikerült a játék. No de lássuk a videót...

Borítókép: Cyberpunk 2077/Youtube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria