promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül jó játék lesz a Cyberpunk 2077
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A CD Projekt RED a Witcher-széria felelőse, de most egy egészen más világot akarnak megnyitni a közönség előtt. A ” Cyberpunk” elnevezés már így is elég árulkodó a játékra nézve, de azt is tudni kell, hogy egy FPS/RPG keveréket fogunk kapni. Ezt a stílust nagyon is imádják azok, akik a lövöldözés mellett egy mély játékmenetre vágynak.

A Los Angeles-i E3 ugyebár arról szól, hogy bemutatják a legújabb játékokat, és ebből a Cyberpunk 2077 sem maradhatott ki. Itt zárt ajtók mögött tartották a sajtótájékoztatót, és csak a szerencsésebb újságírók próbálhatták ki a demót.

A középpontban egy V nevezetű karakter fog állni, aki amúgy lehet férfi vagy nő is és persze a kinézetébe is bele tudunk majd piszkálni. A játék elején kapunk pontokat, amiket eloszthatunk az erő, vérmérséklet, intelligencia, reflexek, tech és vagányság között. Amúgy a saját döntéseink fogják alakítani a karaktert, ahogy a kasztját is mi választjuk majd ki később.

Mivel FPS/RPG keverékről van szó, így az átvezetőket úgy oldották meg, hogy a kamera átvált külső nézetre. Vezethetünk majd járműveket is, ahol szintén használhatjuk ezt a nézetet, mint bármelyik autós játékban. A készítők félelmetes üldözéseket ígérnek, amikhez a járműből történő lövöldözés is hozzá tartozik. Az akciókból nem maradhat ki a bullet time sem, hogy még látványosabb legyen az egész.

Miközben Night City utcáit rójuk, nem csak harcban lesz részünk, hanem rendes szerepjátékhoz mérten rengeteget fogunk kommunikálni az emberekkel. Ahogy ennél a stílusnál megszokott, a beszélgetésink, döntéseink óriási hatással lesznek a játékmenetre. Tehát egy újkori Deus ex lesz ez, félelmetesen jó megoldásokkal. Ott is például ha a hackelési képességünk rossz volt, de a zárfeltörésünk jó, akkor meg tudtuk oldani a problémát. A Cyberpunk 2077 ugyanígy fog működni, csak még több lehetőséggel.

A játékot kifejezetten felnőtteknek szánják, szóval 18-as karikás lesz, de ennek már most nagyon sokan örülnek. A megjelenés kérdéses, de remélhetőleg még ebben az évben ki fogják adni, és nem fognak megcsúszni az utómunkálatokkal.

A game PlayStation 4, Xbox One konzolokra valamint PC-re jelenik majd meg. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás