promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Battlefield 2042: brutális pusztítás az új FPS-őrület trailerében!
Borítókép:  Battlefield 2042/Electronic Arts
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három évvel a Battlefield V megjelenése után itt volt az ideje, hogy egy újabb epizóddal gazdagodjon a virtuális hadszíntereket felvonultató széria.
 

Az Electronic Arts némi késéssel, szerda délután vetítette le a sokak által már nagyon várt lövöldözős játék előzetesét, így azt is megtudhattuk például, hogy Battlefield 2042 lesz a címe - írja a Gematsu. Ami pedig talán még fontosabb információ a rajongók számára: 2021. október 22-én fog megjelenni a játék.

A Battlefield V előzetese rendkívül látványos, döbbenetes gyilkolást és pusztítást végezhetünk benne, illetve az igazán ütős grafikát bemutató, brutálisan látványos csaták láttán is az állunkat kapkodtuk. Teljesen lehengerlő a vadászrepülős rész: egy vérprofi pilóta kiugrik a saját gépéből, hogy egy másik repzit lerakétázzon, majd gond nélkül visszakerül a sajátjába. 

A csatákban nem kevesebb, mint 128 játékos vehet részt, a Battlefield 2042 soha nem látott méreteket ölt a hatalmas csatatereken szerte a világon.

„A játékosoknak számos hatalmas élményben lesz részük, a frissített többjátékos módoktól kezdve, mint a Conquest és a Breakthrough, egészen a teljesen új Hazard Zone-ig"

- olvasható a sajtóközleményben.

És hogy mi a rossz hírünk? Nos, az eddigiekkel ellentétben nem lesz szingli hadjárat, tehát, aki csak egyedül szeret játszani, annak nincs sok értelme, hogy megvegye a játékot. Emellett még a battle royale mód is kimarad, pedig az aztán igazán nagy közönségkedvenc.

Ezektől függetlenül azért a Battlefield 2042 igazán ígéretesnek néz ki, tehát, akit nem zavar a szingli és a battle royale hiánya, az egészen biztosan jól fog szórakozni. Hogy pontosan mennyire, azt októberben megtudhatjuk PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, és PC-n is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás