promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván beszóltak a szexi God of War fejlesztőnőnek, főnökei megvédték
Borítókép:  Alanah Pearce/Youtube
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nemrég csatlakozott szexi God of War fejlesztőnőn verték el a port a dühös rajongók, amiért a játékot elhalasztották. Nem maradtak el a főnökei dühös válaszreakciói, akik a védelmükbe vették a hölgyet és a többi munkatársat is. 

Nemrég írtunk róla, hogy a God of War 2, amelyet God of War Ragnarok néven ismerhetünk, már nem érkezik 2021-ben PS5-re. A héten megtudtuk ugyanis, hogy a Sony Santa Monica játéka 2022-re csúszik, és szintén PS4-re jelenik meg. Ezen nem kevés rajongó dühödött fel és ahogy sajnos az iparágban szokásos, egy hangos kisebbség úgy látta jónak, hogy sértegesse és támadja a fejlesztőgárda tagjait a késés miatt is, meg azért is, hogy lesz PS4-re.

Éppen ezért nem mást kezdtek el gyalázni, mint Alanah Pearce-t, a játék újonnan a csapathoz csatlakozott, szexi női fejlesztőjéj, Alanah Pearce-t, aki korábban az IGN-nél dolgozott újságírónőként - írja a 3djuegos. Alanah-t azzal gyanúsították (sokan némileg trollkodva), hogy biztos miatta halasztották el a játékot, továbbá, azzal vádolták, hogy biztos csoportos nemi erőszakon álmodozik, ezért nem dolgozik a játékon, emiatt halasztották el, továbbá „haszontalan k*rvának” is nevezték.

(Alanah Pearce/Facebook)

Nos, a rendező Cory Barlognak elege lett Alanah elleni durva beszólásokból és a tettek mezejére lépett: úgy elküldte az anyjába a trollkodó „rajongókat”, hogy a fal adta a másikat!

Először is magára vállalt minden döntést:

„Én hoztam meg a döntéseket, én csináltam ezt! Ne zaklassátok a csapatot!”

Aztán még jobban feldühödve, még ezt is hozzátette:

„Komolyan emberek, ezt a sz*rt! Ha haragudni akarsz valakire bármiért, ami a GOW-val kapcsolatos – a lag, PS4 / 5, trollok, a feliratok mérete, Sigrun, bármi – haragudj rám!”

Néhány óra alatt rajongók és iparági szakemberek tömegei csatlakoztak Cory Barlog szavaihoz, köztük a játék művészeti igazgatója, Raf Grassetti is, aki még nyíltabban reagált az Alanah-t ért támadásokra.

 

„Ez nem a csapat elleni támadásnak tűnik, hanem a nők elleni támadásnak! B*ssza meg mindenki, aki bármilyen gyűlöletet táplál a női fejlesztőkkel szemben!”

Úgy tűnik tehát, hogy a Sony Santa Monica nem tűri a dolgozói elleni durva támadásokat.

A God of War Ragnarok mindenesetre továbbra is 2022-ben érkezik PS5-re és PS4-re, szóval a csinos designer hölgyet felesleges aggresszálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás