promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kövér lett Aloy a következő Horizon-játékban?
Borítókép:  Horizon Forbidden West/Sony
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Feldühített nagyon sok rajongót, hogy a Sony „hozzápiszkált” az új Horizon főszereplőjének fejéhez – a rajongók szerint a lány „meghízott”.

Tűkön ülve várja a sok Sony PlayStation gamer a következő Horizon következő részét, a Forbidden Westet, amelyről múlt héten láthattunk egy olyan egy State of Play prezentációt, hogy csak kapkodjuk utána a leesett állunkat.

Viszont maga a főszereplő: Aloy nem mindenkinek jött be, főleg a karakter arca miatt - olvashatjuk a theGeek oldalon. A főhősnő ugyanis megváltozott az első rész, a Horizon Zero Dawn óta (holott történetileg mindössze fél év választja el a két játékot): kerekebb lett az arca a második részben. Sok rajongó azonban úgy gondolja, hogy Aloy feje egész egyszerűen kövérebb lett.

Pedig Hannah Hoekstra (a képünkön), egy igazán dögös holland színésznő - akiről a második részben is Aloy-t mintázták - közel sem „dagadt”: igazán filigrán, kecses és szexi nő, az arca pedig finomabb, vékonyabb, mint a játékbeli Aloy-é.

(Hannah Hoekstra/Profimedia)

Sokan annak róják fel ezt változtatást, hogy a Sony az állandóan, szinte mindenhol erőltetett „politikai korrektség” jegyében „elcsúfította” Aloy külsejét, hogy a férfiak ne egy agyonidealizált nőt irányítsanak, így ne legyenek a nőkkel szemben irreális elvárásaik. Mások arra tippeltek, hogy Aloy egyszerűen csak „bekapta a legyet” és emiatt lett kicsit „formásabb” a kelleténél.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy most nagy a felháborodás a rajongók részéről. Hogy vajon mi lesz ennek a vége (petíciók? változtatás? vagy marad minden ugyanúgy?) azt rövidesen megtudjuk…

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás