promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus UFO-bázis bukkant fel az Antarktiszon - szakértők fotókkal bizonyítják az állításukat
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kép tényleg bizonyítja a nagy állítást?

Az, hogy az Antartiszon űrlények ütöttek tanyát, földönkívüliek laknak, vagy éppen UFO-bázisok tornyosulnak a jéghegyek alatt, nem újkeletű elképzelés. Sokan azt is hiszik, hogy Hitler és egy náci had ide vonult vissza, miután elvesztették a második világháborút. De egyesek szerint a világunkat uraló gyíkemberek is itt jutnak be a Föld középpontjába.

Az Antarktisz általában az összeesküvés-elméletek egyik igen jól hasznosítható eleme, hiszen elég rejtélyes ahhoz, hogy könnyebben hihessünk a meséknek.

Az Express című brit bulvároldal most egy olyan beszámolónak adott teret, amely szerint bizonyítékra bukkantak egy földönkívüli bázist illetően. A felszín alatt egyenesek sora található, amelyek összekapcsolódnak, a különös látványról ti is meggyőződhettek ezen a képen:

Kép: Behind Ths Scenes / Express.co.uk

Egyesek szerint egy nagyon régi bázis lehet, vagy éppen egy ősi település, amely azóta víz alá került. Sok kutató szerint viszont csupán a Google Earth egy renderelési problémájá látjuk, és ezek a fura vonalak a valóságban nem is léteznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás