promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pillanatok alatt pornósztár lett a Samsung új virtuális asszisztense
Borítókép:  Youtube/VAGE GAMES
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas népszerűségnek örvend Sam, a Samsung új virtuális asszisztense. Nem meglepő módon Sam ugyanis egy aranyos, fiatal lányt mintáz, megjelenése kicsit a Pixar-rajzfilmek karaktereit idézi, kicsit olyan japán animés. A bájos lányt annyira felkapta az internet, hogy egyből "pornósztár" lett belőle.

Az internet pillanatok alatt szerelmes lett Sambe, a Samsung legújabb virtuális asszisztensébe, miután véletlenül kiszivárogtak a róla készült 3D-s grafikák a cégtől. Több sem kellett a felhasználóknak, egyből elkezdték gyártani a lányról a különböző képeket és mémeket, de Sam már a pornóba is belekostolhatott, hiszen több pornográf képet is készítettek róla.

Ebben a videóban például szinte mindent megmutat magáról Sam.

Sam virális terjedését cseppet sem befolyásolja, hogy a Samsung egyelőre nem ismerte el, valóban az új virtuális asszisztenséről van szó. Vagy hogy egyáltalán bármi köze van az eredeti képekhez. Igaz, nem is tagadtak semmit. Persze miért tennék, jó eséllyel a cég történetének legnagyobb virális reklámkampánya zajlik éppen, akár ők indították, akár nem. -írja a HVG.

Egyelőre annyi biztos, hogy az eredeti Sam-rendereket a Lightfarm Studios vizuálisdizájn-oldal hozta nyilvánosságra, amely a projekten állítólag együttműködött vagy együttműködik a Cheil Agency nevű marketingcéggel.

Utóbbi a Samsung-csoport része.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás