Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ufók: az emberiség lassan felkészült az igazságra

Ufók: az emberiség lassan felkészült az igazságra

Tech & Tudomány

Ufók: az emberiség lassan felkészült az igazságra

Tech & Tudomány

Promotions 20:20

Újabb megbízható szemtanú visszaemlékezéseit tették közzé, hamarosan áttörhet a hallgatás fala.

Az amerikai hadsereg egyik hajdani alkalmazottja elismerte, hogy a híres roswelli eset után saját szemével látott egy halott idegent, amely akkora volt, mint egy 10 éves gyermek. Az egykori sajtófelelős szerint az idegen lényen súlyos zúzódások nyomai látszódtak.

Walter Haut mindezt azonban csak a halála után merte elárulni, egy hátrahagyott videóban, amelyet a The Sun összegzett. A most először közölt anyag szerint az idegenre élettelen állapotban bukkantak rá a roswelli ufóbalesetet követően.

Átszakadni látszik a hallgatás fala, a hadsereg kötelékéből is egyre többen mernek beszélni az 1947 óta eltussolt esetről.

„A legjobb tudomásom szerint csupán egyetlen test volt ott, nagyjából egy 10-11 éves gyerekéhez hasonló méretű”

– hallható a videóban Haut visszaemlékezése. Ő volt az, aki annak idején az első sajtóközleményt írta a balesetről, ám azt gyorsan vissza is vonták, és a következő napon már csak egy ártalmatlan meteorológiai léggömb lezuhanásaként magyarázták az ügyet.

A 2000-ben felvett videó nagy újdonságokat nem tartalmaz, de az is szenzációs, hogy megerősíti a több forrásból már ismert információkat. Az anyagot nyilvánosságra hozók biztosak abban, hogy az amerikai kormányzat

földönkívüliek maradványait és ufóroncsokat őriz szigorúan védett helyeken.

Haut barátai fontosnak tartották megjegyezni, hogy a sajtófelelős megbízható, szavahihető tagja volt a közösségnek, és évekig vonakodott elmesélni az általa látottakat. Arról nincs hír, hogy a 2005-ben bekövetkezett halála után miért kellett ilyen sokat várni a videó közzétételére.

Borítókép: PixaBay

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria