promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neked is iPhone-od van? Akkor van a számodra egy fontos hírünk!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Apple a jövő héten teszi elérhetővé az iOS 14.5-ös változatát, amely több érdekes új funkciót is tartalmazni fog.

A jövő héten megérkezik minden iPhone-ra és iPad touchra az iOS 14.5-ös frissitése, amely sok izgalmas dolgot rejteget a számunkra - jelentette be az Apple a keddi sajtótájékozatóján.

Bár nem új főverzióról van szó, a kiadás mégis számos érdekességet tartogat, köztük azt a képességet, hogy az iPhone-t maszban is fel lehessen oldani. Igaz, ebben az esetben egy Apple Watchra is szükség lesz, a képernyőzárat elvileg ilyenkor az okosóránk nyitja majd ki. 

Az Apple másik újítása, hogy a  PlayStation 5 és az Xbox Series X kontrollerei iPhone-okhoz is csatlakoztathatók lesznek. Az Apple emellett ezzel a kiadással teszi a készülékek részévé az App Tracking Transparency nevű rendszert is, ami arra kötelezi a fejlesztőket, hogy csakis a felhasználói engedély birtokában használják reklámcélokra az előzőleg begyűjtött információkat.

-írja a HVG

Az iOS 14.5-öt február óta készítik és tesztelik a cég mérnökei. Érdemes tehát figyelni a telefonunkat, ki tudja mikor juthatunk ezeknek a hasznos funkcióknak a birtokába. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás