promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas hibát követett el az Apple, de így is nagy durranás lett belőle
Borítókép:  Twitter/InternalArchiv
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa elképzelni, de olykor még az Apple is hibázik. Ez történt nemrég egy iPhone 11 Pro gyártása során is, a telefonon ugyanis teljesen elcsúszott az almás logó. A különleges készülék azonban ezáltal még többet ér, mint tökéletes társai. 

 

 

Gondolnád, hogy még az Apple termékei közül is kerülnek ki nem hagyományos külsejű darabok? Hát mi sem! Az elmúlt napokban azonban kiderült, hogy az Apple is tud hibázni. Egy iPhone 11 Próról derült ki (a Twitter, pontosabban a ritka Apple prototípusokkal és kiegészítőkkel foglalkozó Internal Archive fiók jóvoltából), hogy valamiért elcsúszott picit ez a logó a kívánatos középről – írja a HVG.

Az Internal Archive szerint egy ilyen hibás logós iPhone 11 Pro akár 100 millió készüléknél is csupán egyszer, vagy még ritkábban fordulhat elő, különös tekintettel arra, hogy az ilyen nyomtatási hibák után megsemmisítik az eszközt, hogy az ne kerüljön a gyűjtők és a felhasználók kezébe.

Most azonban mégis piacra került egy ilyen különleges termék, amelyet 2700 dollárért, azaz több mint 800 ezer forintért vett meg valaki. De ez még nem minden, az Internal Archive azt állítja, hogy évekkel később ennek az egyedi iPhone-nak még inkább felkúszhat majd az ára. (Nem is csoda, ha később a tulajdonosa a jelenlegi összeg sokszorosáért akarná eladni.)

A 9to5Mac megemlít egy hasonló esetet: 2015-ben egy ritka gyártási hiba miatt egy iPad Pro arany Touch ID gyűrűje és ezüst hátlapja rendkívül ritka színkombinációt eredményezett – írja a magyar oldal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás