promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nők a horgászatot élvezik a leginkább – csak nem úgy, ahogy gondolod
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nincsenek megfelelő nyelvi kifejezéseink bizonyos dolgokra, az nagyon megnehezíti a párok számára, hogy elmagyarázzák egymásnak, mire vágynak a szexben. Egy kutató csoport arra kérte fel a nőket, hogy írják le, melyek azok a pózok, mozdulatsorok, amelyek a legnagyobb örömet okozzák nekik a szex során. A tudósok remélik, hogy létre tudnak hozni egy úgynevezett örömszótárt, amit alkalmazni lehet majd a magánéletben.

Dr. Devon Hensel, az Indiana Egyetem munkatársa világszerte arra kérte a nőket, hogy írják le azokat a dolgokat, mozdulatokat, technikákat, amelyek a legnagyobb örömet okozzák nekik a szex során.

A válaszok alapján számos technikát azonosított a szexuális élvezet növelésére a hüvelyi behatolás során – akár pénisszel, szexuális játékszerekkel vagy ujjal történik –, és neveket is adott nekik.

Miután összeállította a listát, egy 90 kérdésből álló felmérést végzett több mint 3000 (18 és 93 év közötti) amerikai nő bevonásával, akiket arról kérdeztek, hogy mennyire élvezték a felsorolt technikákat.

A legnépszerűbb technika az úgynevezett „horgászat” volt, amelyet másnéven csípőbeigazításnak is neveznek. A válaszadók 87,5 százaléka szerint ez a mozdulat nagyban növelte az örömüket. 

Lényege a medence/csípő elforgatása, emelése vagy süllyesztése a behatolás során annak érdekében, hogy a nő megkeresse és beállítsa, hogy a hüvely belsejében hol dörzsölődik a leginkább a hüvely falának a pénisz, ezáltal hol a legjobb érzés.

Három másik legnépszerűbb technika a ringatás, a sekélyítés és a párosítás voltak – ezek mind legalább 69,7 százalékos támogatást kaptak a tesztalanyoktól.


Forrás: omgyes.com

„A szexuális örömkutatás támogathatja az emberközpontú kutatások perspektíváját azáltal, hogy részletesen felméri, mi teszi a szexet élvezetessé minden [nő] számára, ahelyett, hogy azt feltételezné, hogy ugyanaz a maroknyi technika ugyanolyan jól működik minden nő számára.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás