Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Google Maps legújabb villantása: a bokáig letolt nadrágú férfi

A Google Maps legújabb villantása: a bokáig letolt nadrágú férfi

Tech & Tudomány

A Google Maps legújabb villantása: a bokáig letolt nadrágú férfi

Tech & Tudomány

BN 21:41

Valaki újabb furcsaságra bukkant rá a Google Maps használata közben, most épp Hollandiában tűnt fel egy férfi bokáig letolt nadrágban.

A Google Maps az egyik legnélkülözhetetlenebb alkalmazásunk, amely mára sokak számára elengedhetetlen a tájékozódáshoz. Persze akadnak olyanok is, akik a tájékozódás mellett szeretnek ismeretlen tájakat és látnivalókat keresni a gép előtt ülve. Ezek az emberek valószínűleg több furcsaságot is észrevesznek az alkalmazásban. 

Ez történt néhány nappal ezelőtt is, amikor valaki épp a holland Roosendaal városát böngészte, amikor ráakadt a letolt nadrágos hősünkre. Gyorsan fel is töltötte a képet a Redditre, innen szúrta ki azt a Ladbible is.

A kép futótűzként terjedt el az internetet, és az emberek elkezdték találgatni, vajon mit csinálhatott a férfi, amikor a felvétel készült róla. Eddig az a teória vezet, hogy a férfit a nagydolga közben kapták lencsevégre, ami a fenti fotó alapján nem elképzelhetetlen. Az évek során jó pár ilyen furcsaságot sikerült kifotózniuk a szemfüleseknek a Maps-ből. A digitapspy.com összeszedett nekünk néhány igazán érdekes képet, érdemes belenézni. 

Borítókép: Forrás: Google Maps