promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a legújabb okosmérleg - a Huawei megint nagyot villantott
Borítókép:  Huawei.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó az, ha már egy mérleg is beleokoskodik az életünkbe? A Huawei szerint mindenképp. Megérkezett ugyanis a Scale 3, amely minden korosztálynak személyre szabottan segít egészsége megőrzésében.

A mérleg a világ egyik legjobban gyűlölt háztartási kiegészítője. Na, nem a konyhai, mert az esetek többségében arra nem vetítünk akkora ellenszenvet, mint a fürdőszobai társára. Ez az az eszköz, ami csak nagyon ritkán tud velünk jót tenni. A kínaiak most még is igyeztek megcáfolni ezeket a rossz gondolatokat a mérlegekkel kapcsolatban. 

A Huawei előrukkolt egy az eddigieknél mégfejlettebb okos kütyüvel, amely testtömeg indexet, testzsírszázalékot, vázizom tömeget és a csontok ásványi anyagának összetételét is méri.

Mi is az a professzionális mérés?

A Scale 3 egyszerre 11 testmutatóról ad információkat, melyek pontosságát az egészségügyi adatokon alapuló algoritmus garantálja. A súly, a BMI (testtömeg-index), a testzsír százalék, a zsírmentes tömeg, a vázizom tömeg, a testvíz százalék, a fehérje, a csont ásványianyag-tartalom, a zsigeri zsír, az alap anyagcsere és a pulzusszám mérésekor a különböző korcsoportoknak más-más értéket emel ki: kamaszoknak testzsírszázalékot, hogy tükrözze fizikai fejlődésüket. A fiataloknak testzsírszázalékot és alap anyagcsere arányt az alakjuk megtartásához, míg a középkorúaknak és időseknek a zsigeri zsírt, a vázizom tömeget és a csontok ásványi anyag tartalmát a betegségek elkerülése érdekében.

Még a wifire is tud csatlakozni?

A Scale 3 a Bluetooth kapcsolat mellett már a wifihez csatlakozva, okostelefonos alkalmazás megnyitása nélkül is működik. A korábbi adatok alapján a mérleg intelligensen képes azonosítani a felhasználókat, és a mérési adatokat a megfelelő személyek okostelefonos alkalmazásába továbbítja. Wifi kapcsolat esetén pedig automatikusan feltölti azokat a Cloud szolgáltatásba, és szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással.

Mit tud még?

A mérleg tulajdonosai még a vendégeik megfelelő közérzetéről is gondoskodhatnak. Az úgynevezett Látogató mód használatával a Huawei Egészség App-on keresztül a vendég-felhasználókkal is könnyedén megoszthatók az eredmények a mérést követően.

Milyen áron és hol szerezhető be?

Huawei Scale 3 február 22-től érhető el a Media Markt, a 220 Volt és a Ramiris Kft. üzleteiben. A legújabb okosmérleg már 9.900 forintos áron megvásárolható. 

Minden további információt a Huawei holnapján megtalálsz. 

https://consumer.huawei.com/en/accessories/scale-3/

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás