promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladó az UFO-észlelésekről híres 51-es körzet melletti farm
Borítókép:  A híres fekete postaláda / via movieweb.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új gazdát keres az 51-es körzet szomszédságában lévő farm, így 4,5 millió dollárért cserébe igazán közel lehetnek a tűzhöz, akik földönkívüliekre vadásznak.

A Nevadában található 51-es körzet és környéke már több évtizede számít a rejtélyes UFO-észlelések melegágyának, ráadásul a legendák szerint az amerikaiak ott végeznek titkos kísérleteket űrlényeken. Összeesküvés-elméletek millióinak van középpontjában a híres katonai bázis, és rengetegen akarják tudni a titkait – éppen ezért lehet érdekes a gazdagabb kíváncsiskodóknak, hogy eladóvá vált a mellette lévő birtok.

Az úgynevezett „Földönkívüliek országútjához” közel elhelyezkedő Medlin-farmot 4,5 millió dollárért árulják, és a hirdetés szerint ez az egyetlen ingatlan, ami közvetlenül a katonai bázis szomszédságában van. Hozzá adják ajándékba az ikonikus fekete postaládát is, amihez az előszeretettel szoktak elzarándokolni az UFO-hívők, illetve egy bizonyos szinten még bejárást is biztosít az amúgy tiltott területekre – előzetes bejelentkezés után.

Az biztos, hogy aki első sorból szeretné figyelni az állítólagos misztikus eseményeket, az jól járna vele, hiszen nagyjából lehetetlen legálisan ennél közelebb kerülni az 51-es körzethez. Az is benne van a pakliban, hogy érthető okokból kifolyólag hivatalos szervek fogják megvásárolni a birtokot, de aki szerencsés, az talán még előttük lecsaphat rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás