Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas változást jelentett be a UPC Direct, amiről mindenképp tudnod kell

Hatalmas változást jelentett be a UPC Direct, amiről mindenképp tudnod kell

Tech & Tudomány

Hatalmas változást jelentett be a UPC Direct, amiről mindenképp tudnod kell

Tech & Tudomány

Helmeczi Benjamin 14:14

Közleményt adott ki a UPC Direct, melyben tudatják, hogy február 1-től Direct One néven folytatják működésüket. Hogy ezen kívül változik-e valami, azt alább olvashatjátok.

Fokozatos lesz a márkaváltás

Február során a szolgáltató online felületei fokozatosan átalakulnak és a felhasználókat automatikusan átirányítják az új felületekre. A névváltozásnak köszönhetően a weboldal directone.hu, a My UPC Direct online ügyfélportál My Direct One, a UPC Direct Now applikáció pedig Direct Now elnevezés alatt fut tovább a már megszokott funkciókkal. Facebook oldalukat is átnevezik, és az új, Direct One néven találhatjuk majd meg a közösségi média felületén.

Mivel az arculatváltást több lépcsőben valósítják meg, így a februárt követő időszakban folyamatosan tűnik el a UPC Direct márkanév és májustól már csak Direct One néven lesznek jelen az országban. A változás nem érinti a csatornakínálatot, az ügyfélszerződéseket, a számlázás és az ügyintézés folyamatát, valamint a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége is változatlan marad.

Digitális jövő a Direct One berkein belül is

A szolgáltató persze nem áll meg a műholdas televíziós szolgáltatásnál, hanem követve a fogyasztói igényeket az online tévézés területén is megvetették a lábukat. Ezért született meg az online TV felület és a UPC Direct Now applikáció.

A megújulásról bővebben a UPC Direct weboldalán olvashattok.

Borítókép: Media1