promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A készítők sem gondolták volna, hogy ennyire sikeres lesz az új használtruha-applikáció
Borítókép:  Gardróbom sajtófotó
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyjából két hónapja számoltunk be oldalunkon Varga Renáta mobil alkalmazásáról, a Gardróbom-ról. Az app a napokban elindult, de arra senki sem számított, hogy ekkora sikere lesz. 

A felhasználók szó szerint megrohamozták az oldalt, mely egyszerűen nem bírta el a több ezer vásárlót egyszerre és összesett. Ez persze nem azt jelenti, hogy vége is lesz az online ruha-piacnak, sőt, csak most kezdődik igazán. 
A Gardróbom tulajdonképpen egy marketplace, ahol a használt ruhadaraboktól megválhatunk és árulhatjuk azokat, kommunikálhatunk a vásárlóinkkal, a szállításban pedig a Magyar Posta nyújt segítséget, ugyanis velük kötött szerződést Reniék cége. 

Az indulás utáni nehézségek ellenére a lány és csapata tele van tervekkel. 

„A weboldal kihirdetett megnyitása Január 20., délután 18:00 óra volt, viszont nem számoltunk azzal az embertömeggel, akik ebben az időpontban megrohamozták az oldalt. A teljes weboldal összeomlott és bővíteni kellett a szervereinket, de rengeteg embernek így is sikerült regisztrálnia. Ez azt jelentette, hogy korlátozott működés mellett ugyan, de el tudták készíteni a profiljaikat, mialatt a fejlesztőink a háttérben folyamatosan dolgoztak, ezzel is lassítva annak működését. Bár a problémák nagy részét sikerült megoldani, jelenleg is munkálatok folynak a weboldalon!"

– meséli Reni. 

Ha te is szeretnél részese lenni, a használtruha-piacot forradalmasító appnak, akkor irány a vállalkozás weboldala!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás