Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hordanád Vasember szívét a csuklódon?

Hordanád Vasember szívét a csuklódon?

Tech & Tudomány

Hordanád Vasember szívét a csuklódon?

Tech & Tudomány

Baranyecz János 11:11

Örülhetnek Vasember rajongói, ugyanis a Citizen nevű óramárka most piacra dobott egy limitált, gyönyörű karórát, ami olyan, mint az ARC reaktor.

2008-ban a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Vasember elindította a Marvel filmes univerzumát, ami végül a világ valaha volt egyik legsikeresebb szériájává nőtte ki magát. Talán pont Vasember számított a legtöbb néző kedvencének, hiszen egyáltalán nem volt szuperképessége, csupán egy nagyszájú, intelligens ember volt, akinek jó ideig egy testébe ültetett ARC reaktorra volt szüksége a túléléshez, meg a páncél energiaellátásához – valószínűleg ezért is fájt tőle annyira a búcsú a Bosszúállók: Végjátékban.

Most nagyon jó hírt kaptak Vasember kedvelői, hiszen már megvásárolható az „I Love You 3000” névre keresztelt, fényenergiával működő karóra, amit a Citizen gyárt, és a Tony Stark „szíveként” ismert ARC reaktor kinézetét idézi.

Az 1500 darabra limitált kiegészítő exkluzív csomagolásban, és egy különleges kártyával érkezik, ráadásul szerepel rajta az ikonikus „Proof that Tony Stark has a heart” – vagyis szabad fordításban „Bizonyíték, hogy Tony Starknak van szíve” – felirat is. Az biztos, hogy igazán tetszetős darab, aminek el is kérik az árát, hiszen 495 dollárba kerül, ami átszámítva nagyjából 150 ezer forintot jelent.

Itt lehet megtekinteni a Citizen Vasemberes karórájáról pár képet, és élőben valószínűleg még ennél is szebb, szóval, ha valaki szeretne egyet, annak sietnie kell, mert valószínűleg hamar el fogják kapkodni még ennyiért is:

Borítókép: Vasember szerepében Robert Downey Jr. / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP