promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél év kellett, hogy Leonardo DiCaprio visszatérjen az Instagramra
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar és háromszoros Golden Globe-díjas DiCaprio nem igazán szokta magát mutogatni a közösségi médiában.

A sztárok igyekeznek visszaszorítani a Facebookot, és a többség az Instagramot használja, ha a rajongókkal szeretne kommunikálni. Igazából teljesen mindegy, mert Mark Zuckerberg már 2012-ben bejelentette, hogy be fogják kebelezni a közösségi oldalt, és ez meg is történt.

A legtöbb tehetős híresség természetesen fizet érte, hogy valaki kezelje az oldalát. Remek és jövedelmező munka ez, kivéve az, amikor kommenteket kell szűrni. Leonardo DiCaprio (szóval az oldal kezelője) kommunikál az Instagramon, de ő maga nagyon ritkán szokott megjelenni. Legutóbb Robert De Niróval láthattuk még április végén, amikor jótékonyságra ösztönözték a követőiket.

Az Oscar-díjas színész főleg a környezetvédelemmel és a közösségi kérdésekkel van elfoglalva. Most azért is tért vissza az Instagramra, hogy szavazásra buzdítson mindenkit, mivel közelednek az amerikai elnökválasztások.  

A videóban azt emeli ki, hogy iszonyatosan fontos az, hogy mindenki elmenjen voksolni. Mivel De Niróval is nagy barátok, így nem kell taglalni, hogy DiCaprio kinek szorít inkább, de erre természetesen nem tér ki.

A republikánusok és a demokraták előválasztásának eredménye alapján Donald Trump jelenlegi államfő kihívója Joe Biden, Delaware állam szenátora, Barack Obama korábbi alelnöke lesz. A választást november 3-án tartják, és az elemzők elég szoros eredményt jósolnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás